GOUDEN GARANTIE

Bij Defendum Smart Security dragen wij respect en eerlijkheid hoog in het vaandel. Wij zorgen er voor dat elke klant bij ons de service krijgt die hij verdient, dit zonder de factuur nodeloos de hoogte in te jagen. Alle werken die aan uw beveiligingssysteem gebeuren, worden steeds voorzien van de ‘niet tevreden, geld terug’-garantie. Hiermee onderscheiden wij ons duidelijk van onze concurrentie.
Vertrouwen werkt steeds langs twee kanten, daarom geven wij u hier in negen punten onze Gouden Garantie weer.

De juiste offerte

De juiste offerte

Onze offertes en de aangeboden prijzen blijven steeds geldig, tenzij u zelf om wijzigingen of bijbestellingen zou vragen.

153% gegarandeerde tevredenheidsgarantie

153% gegarandeerde tevredenheidsgarantie

Mocht u na installatie niet tevreden zijn van het aangekochte beveiligingspakket, bieden wij u onze 100% terugbetalingsgarantie aan. Niet enkel de kost van het aangekochte materiaal, maar ook de werkuren worden door ons volledig terugbetaald. Daarnaast bieden wij u tevens een waardebon van 100 euro aan in een restaurant naar keuze, als extra verontschuldiging voor de door u geleden overlast.

Geen woorden, maar daden

Geen woorden, maar daden

Bij Defendum Smart Security engageren wij ons om al onze klanten zo optimaal mogelijk te beveiligen. Indien u na onze beveiligingsaudit het door ons voorgestelde systeem laat installeren, en er blijkt achteraf dat het systeem niet effectief was bij een inbraakpoging of de juiste instantie (de optionele meldkamer) niet optimaal heeft gereageerd, dan bieden wij u een vergoeding van maar liefst 500 euro aan.

Twaalf maanden garantie, zonder kleine lettertjes

Twaalf maanden garantie, zonder kleine lettertjes

Wij bieden u een volledige garantie aan gedurende één jaar voor uw nieuw beveiligingssysteem, dit is inclusief nieuwe onderdelen, werkuren en verplaatsingsvergoedingen.

Absurde noodgevallen service

Absurde noodgevallen service

Binnen het kwartier na ontvangst van uw oproep bij dringende service garanderen wij u stemcontact. Mocht u toch binnen de 15 minuten geen stemcontact krijgen, bieden wij u een geschenkbon van 50 euro aan.

7 op 7 materiaalbeveiliging

7 op 7 materiaalbeveiliging

Indien er herstellingen moeten gebeuren aan uw installatie, laten wij u altijd achter met een werkend alarmsysteem. Ook wanneer bepaalde niet-aanwezige onderdelen moeten worden vervangen, zorgen wij er voor dat er een tijdelijke oplossing wordt voorzien voor de duur van de herstelling.

Terugbetaling vals-alarmboete

Terugbetaling vals-alarmboete

Mocht u ooit een vals-alarmboete krijgen van politie, brandweer of meldkamer door een systeem dat door ons werd geïnstalleerd, en de schuld van dit vals alarm ligt niet bij u, uw personeel, de telecomprovider of een (natuur)ramp, zullen wij u bijstaan deze boete tot niks te laten herleiden of zullen wij zelf instaan voor de betaling van de boete.

De ‘eerste keer juist’-filosofie

De ‘eerste keer juist’-filosofie

Wanneer wij met Defendum Smart Security uw beveiligingssysteem komen installeren, upgraden of onderhouden, betaalt u nooit meer dan één keer voor onze diensten. Onze filosofie houdt in dat alles van de eerste keer juist moet zijn. Indien we dus terug moeten komen om hetzelfde probleem op te lossen, betaalt u geen cent extra.

Onze visie op beveiligingsservice

Onze visie op beveiligingsservice

Wat garanderen wij u bij Defendum Smart Security? Een ‘around the clock’-beveiliging: het hele jaar door, 7 dagen op 7, 24 uur per dag; een snelle, correcte service, waar u betaalt voor wat u vraagt, zonder onvoorziene meerkosten; en een persoonlijke ‘touch’ die vele van onze – grotere – concurrenten al lang niet meer leveren.

Wij dagen u uit om rond te kijken naar andere beveiligingsfirma’s, nergens zal u zo’n grondige en persoonlijke service krijgen als bij ons. Onderteken ook nooit een contract bij firma’s die u bovenstaande niet aanbieden, u zal enkel bedrogen uitkomen. Indien u dus een feilloos systeem wenst, bij een firma die u steeds eerlijk en met respect zal behandelen, aan een scherpe prijs mét onze Gouden Garantie, twijfel dan niet langer en vraag vandaag nog uw gratis beveiligingsaudit aan.