Bent u op zoek naar een betrouwbare beveiligingspartner? Wenst u iemand die u degelijke installaties en upgrades aanbiedt, en dit binnen uw budget? Dan bent u aan het juiste adres!

Mensen moeten zich veilig voelen in hun huis of bedrijf. Jammer genoeg maakt het stijgend aantal inbraken in woningen of bedrijven het ietwat moeilijker. Meestal gebeuren inbraken wanneer er niemand aanwezig is, toch zijn er zeer gevallen waarbij er iemand thuis of op het bedrijf aanwezig is terwijl er een inbraak aan de gang is.

Particuliere beveiliging

Indien u ooit al eens te maken heeft gehad met een inbraak dan weet u hoe slecht u hier zich bij voelt. En hoogstwaarschijnlijk zal je je nooit meer 100% veilig voelen in je woning. Indien u er van overtuigd bent dat u nooit de kans loopt een inbraak te hebben, dan benadruk ik op het feit dat er 208 inbraken per dag in België gebeuren. Dan zijn er meer dan 8 per uur !!!

Hoe geraakt men binnen?

Nog meer statistieken:

  • 84% van de pogingen tot inbraken zijn succesvol
  • meer dan 60% van de woninginbraken gebeurt overdag
  • woningen zonder alarmsysteem lopen 2,7 maal meer risico op een inbraak dan woningen met een alarmsysteem
  • meer dan 65% van de inbraken zijn woninginbraken
  • inbrekers spenderen gemiddeld 8 minuten in uw woning
  • meer dan 60% van de woninginbraken gaat gepaard met geforceerde ramen of deuren
  • het gemiddelde verlies per inbraak is € 1.725,00. Voor minder dan dit bedrag hebt u al een alarmsysteem !

Beveiliging draait om het leveren van gemoedsrust zonder u blauw te betalen.
Dat is de hoogste prioriteit van Defendum Smart Security.
Maar eerst en vooral willen we de zwakke plekken van uw woning kunnen identificeren, dan pas kunnen we u informeren over allerhande beveiligingsopties, gaande van perimeterbeveiliging tot fotodetectoren. We willen u onze expertise bewijzen en u vertrouwen verdienen door onze “Veilig Huis” beveiligingsaudit GRATIS bij u thuis te komen doen, waarbij we uw woonst controleren op niet minder dan 32 verschillende punten. We werken hierbij van buiten naar binnen toe en ontmaskeren al de zwakke plekken van uw woning. Achteraf krijgt u van ons deze audit, gekoppeld aan een op maat gemaakt vrijblijvende offerte.

Uw veiligheid is namelijk belangrijk en als u niet eerst de beveiligingsonderneming kan testen, hoe weet u dan of de beveiligingsonderneming weet wat hij doet en u dus de juiste beveiliging kan aanbieden wat u nodig heeft?