Heeft u een extra paar ogen nodig om uw eigendom te beschermen?

Een speciale aanbieding van de camerabewakingsexpert:

Camerabewaking (CCTV) kan zowel binnen als buiten geplaatst worden om mensen, eigendommen, auto’s en waardevolle spullen in het oog te houden en te beschermen. Het is bewezen dat een camerabewakingssysteem de meest effectieve methode is om misdaad te reduceren.  Camerabewakingssystemen kunnen onmiddellijk meldingen geven wanneer er zich een probleem zou voordoen. Zo kan men agressie, diefstal en/of vandalisme sneller opsporen en dus ook reduceren. Wanneer er zich toch enige vorm van misdaad voordoet, kan de opname van een beveiligingssysteem het nodige bewijs geven om zo zekerder te zijn van een veroordeling. Als u er over denkt om een camerabewakingssysteem te installeren of een bestaand systeem te verbeteren, dan hebben wij een speciaal aanbieding voor u ….Onze GRATIS Camerabewakingsaudit. Wij komen bij u ter plaatse en identificeren uw camerabewakingsbehoeften gebaseerd op uw specifieke noden.

Camerabewaking voor bedrijven

Hoe neemt u een businesspartner aan die loyaal en onvermoeibaar is?

Ik refereer naar businesspartners wanneer we camerabewakingssystemen installeren voor één reden:
Een doordacht en correct geïnstalleerd camerabewakingssysteem is namelijk uw MEEST betrouwbare businesspartner. Uw elektronische businesspartner houdt constant een oog op wie er binnen en buiten komt in uw bedrijf, en op uw bedrijfsprocessen. Dit met 100 % zekerheid omdat de camera nooit liegt.

Denkt u er over een Camerabewakingssysteem te installeren, upgraden of te finetunen?

Het zou kunnen dat u reeds een camerabewakingssysteem hebt. Dit krijgt jammer genoeg enkel aandacht wanneer het kapot gaat. Een feit is dat zelfs een werkend camerabewakingssysteem zeer ineffectief kan zijn om verschillende redenen. Wanneer u er over denkt een systeem te nemen of wanneer u reeds een systeem heeft, dan zal de GRATIS camerabewakingsaudit uw zwakke plekken identificeren en hier voor specifieke oplossing aan u voorstellen.

Bent u ook blind voor diefstal?

De meeste bedrijfsleiders en verhuurders willen niet geloven dat werknemers, huurders, aannemers,… van hun kunnen stelen, jammer genoeg gebeurt het aan een alarmerend tempo. De kans is groot dat uw eigendom reeds beschadigt werd door vandalen of ingebroken door dieven. Het ergste aan het verhaal is dat deze vandalen/dieven het goed vinden om van u te stelen of om uw eigendommen te vandaliseren. Ze doen het zelfs met een glimlach op het gezicht.
Het is tijd dat u een halt toeroept aan dit gedrag.

Het is bewezen dat camerabewaking uw verliezen reduceert en zichzelf snel terugbetaalt.

U zal er van versteld staan hoe snel een volledig gecoverd camerabewakingssysteem u zal terugbetalen. Een vermindering van 10% in gestolen goederen, vermindering van vandalisme en van sluikstorten (om er maar een paar op te noemen) vertaald zich in een serieuze besparing op uw bankrekening op jaarbasis. Als u reeds een bestaand systeem hebt, kan de investering van het upgraden de eerste maand zichzelf al terugbetalen.

Verkeerde lens wat resulteert in een slecht gezichtsveld of de lens moet gekuist worden (camera's worden niet onderhouden)

100%

Camera's moeten geherpositioneerd worden omdat belangrijke delen vergeten zijn.

100%

Geen achtergrondverlichting 's nachts.

100%

Te weinig hoeken gecoverd (te weinig camera's geïnstalleerd om het systeem effectief te maken)

100%

Geen mogelijkheid tot uitbreiding.

100%

Vele opties in het systeem die niet uitgelegd of begrepen zijn.

100%

Geen onderhoud (kuisen van lenzen, controle harde schijf) gebeurd op het camerasysteem.

100%

Om er achter te komen wat u nodig heeft. Vul uw GRATIS camerabewakingsaudit in!