Bent u op zoek naar een betrouwbare beveiligingspartner? Wenst u iemand die u degelijke installaties en upgrades aanbiedt, en dit binnen uw budget? Dan bent u aan het juiste adres!

Mensen moeten zich veilig voelen in hun huis of bedrijf. Jammer genoeg, maakt het stijgend aantal inbraken in woningen of bedrijven het ietwat moeilijker. Meestal gebeuren inbraken wanneer er niemand aanwezig is, toch zijn er zeer gevallen waarbij er iemand thuis of op het bedrijf aanwezig is terwijl er een inbraak aan de gang is.

Beveiliging voor bedrijven

Bedrijven hebben 4 keer meer kans op een inbraak dan woningen, hierbij zijn kleine zelfstandigen goed voor bijna de helft van alle inbraken op bedrijven. Steeds minder inbrekers worden gevat, bijna 80% van alle inbraken geraakt niet opgelost. Deze statistieken tonen aan dat uw bedrijf zo inbraakwerend mogelijk moet zijn. Er zijn tal van mogelijkheden voor u om potentiële inbrekers af te schrikken, dit kan gaan van buitendetectie tot mistgeneratoren.

Hoe geraakt men binnen?

Nog meer statistieken:

  • 88% van de inbrekers geraakt binnen via het gelijkvloers (34% via de voordeur, 22% via die zij- of achterdeur, 23% via een raam en 9% via de garage of laadkaaien.
  • het gemiddelde verlies per inbraak is € 2.725,00. Voor minder dan dit bedrag hebt u al een alarmsysteem!

Wij kunnen u helpen de zwakke plekken van uw bedrijf te identificeren en gepaste maatregelen te treffen. Alles begint bij onze “Veilig Ondernemen” beveiligingsaudit, waarbij we uw bedrijf op maar liefst 73 punten onderzoeken. Deze audit is onvergelijkbaar. Bij deze audit werken we van buiten naar binnen toe om zo de belangrijkste beveiligingspunten te analyseren.

Vraag hier uw beveiligingsaudit aan!

Uw veiligheid is namelijk belangrijk, en als u niet eerst de beveiligingsonderneming kan testen, hoe weet u dan of de beveiligingsonderneming weet wat hij doet en u dus de juiste beveiliging kan aanbieden die u nodig heeft?