Wil u bepalen en analyseren wie er toegang krijgt tot uw gebouw?

Toegangscontrole is de manier om personen te limiteren toegang te krijgen tot bepaalde delen van of tot het hele gebouw. Om toegang te krijgen tot iets moeten personen zich identificeren. Deze identificatie kan een code,  toegangskaart of badge, of biometrie zijn. Een toegangscontrolesysteem  kan dienen voor zowel bedrijven als particulieren. Het is de ideale manier om controle te houden wie, waar en wanneer iemand binnen of buiten gaat. Om uw toegangscontrolenoden te bepalen komen wij ter plaatse om een gratis “Toegangscontrole Audit” uit te voeren. 

Vormen de toegangen van uw bedrijf grote problemen op uw bankrekening?

De meeste ondernemers of managers focussen zich op beveiliging binnenin zoals burelen, ateliers en laadkaaien. Duizenden euro’s aan bedrijfsmaterialen gaan er jaarlijks verloren door de ingangen van kmo’s en industriële bedrijven. Dit door de simpele reden dat ondernemers en managers hun eigen toegangen niet controleren, een veelgemaakte fout.

De meeste toegangscontrole systemen weigeren of verlenen toegang op één of meerdere van deze manieren:

• een code die u indrukt op een klavier
• de gecrypteerde informatie op een toegangskaart of badge
• Biometrie (vingerscan, gezichtsherkenning)

Persoonlijke beveiliging

Door de toegang tot de werkplek of parkeergarage te limiteren tot gemachtigde personen zijn aanvallen en inbraken veel minder courant, zeker tijdens sluitingsuren ’s avonds.

Direct actie op incidenten

Monitor uw toegangen en uitgangen zodat u direct kan ingrijpen mocht er zich een noodgeval of inbraak voordoen.

Beveiliging van gevoelige informatie

Verschillende delen van een bedrijf kunnen verschillende gevoelige informatie bevatten. Dit kan gaan van materialen tot intellectuele eigendommen.

Toename aan productiviteit

Uw werknemers kunnen enkel binnen in ruimtes waar hun aanwezigheid de onderneming positief zal beïnvloeden.

Beveiliging van gebouwen met verschillende huurders

Om uw huurders te beschermen. Zij kunnen toegang krijgen tot bepaalde verdiepingen of lokalen, terwijl ongewenste personen geen toegang krijgen. Elke huurder kan ook een verslag krijgen van wat er op zijn verdieping is gebeurd.

Reductie van de beveiligingskost

Door het plaatsen van een toegangscontrole systeem hoeft u in veel gevallen geen bewakingsagent meer te voorzien. Een toegangscontrole systeem is dus veel kostenefficiënter.