Door het stijgend aantal inbraken en de – over het algemeen stijgende – criminaliteit, willen mensen zich gerust en veilig voelen in hun werkomgeving of bij hun thuis. Hier kunnen wij u bij helpen. Voor een echt veiligheidsgevoel van uw woning of bedrijfsgebouw, MOET u uw alarmsysteem laten monitoren door de meldkamer van Oktopus. U krijgt de klok rond een volledige “onzichtbare” beveiligingsring rond uw woning of bedrijfsgebouw. Komt men toch binnen in deze beveiligingsring dan krijgt u onmiddellijk een operator aan de lijn om u bij te staan.

Kiest u voor de meldkamer service van Oktopus, dan krijgt u de klok rond te maken met professioneel getrainde werknemers die, wanneer het moet, een op maat gemaakte lijst afbellen van personen die u kiest. Deze personen moeten allen een paswoord kiezen om hun identiteit te bevestigen. Bij een geverifieerd alarm contacteren zij voor u de gepast instantie. Wilt u optioneel nog een e-mail of fax ontvangen van alle gebeurtenissen, dan kan dit. Ten alle tijden kan u uw systeem aan- en afzetten, controleren en codes wijzigen, dit via uw smartphone of tablet.

Bij Defendum Smart Security bent u, in tegenstelling tot sommige van onze concurrenten, niet verplicht u aan te sluiten aan de meldkamer. Wel is de actie in geval van alarm HET BELANGRIJKSTE aan uw alarmsysteem. Graag leggen wij u de mogelijkheden persoonlijk uit.

Klik hier en vul je gegevens in om extra informatie te ontvangen over al uw meldkamer opties.

De voordelen van een meldkamer voor uw alarmsysteem:

365/365 en 24/24 totale beveiliging

Directe melding van inbraken of mogelijke problemen met uw systeem

Defendum Smart Security kan onmiddellijk ingrijpen bij problemen door de meldingen

Vormt waterschade een probleem? U kan onmiddellijk gecontacteerd worden!

Rook / CO-detectie monitoring, zodat u onmiddellijk gecontacteerd kan worden

Rook / CO-detectie monitoring, zodat u onmiddellijk gecontacteerd kan worden

Wenst u meer informatie en een op maat gemaakte procedure naar uw specifieke noden, klik dan hier en laat je gegevens na.