Alarmsystemen

Mensen moeten zich veilig voelen en weten dat hun bezittingen veilig zijn.
Jammer genoeg maakt het stijgend aantal inbraken het niet gemakkelijk je veilig te voelen in je bedrijf of privé. U weet nooit wanneer er een individu zonder scrupules uw woning of bedrijf betreedt om uw persoonlijke bezittingen te stelen / vandaliseren of de aanwezige personen aan te vallen. Deze individuen kunnen we een halt toeroepen wanneer u kiest voor het juiste beveiligingssysteem.
Als u op zoek bent naar een beveiligingsonderneming waar u op kan rekenen en op kan vertrouwen, waarbij de zaakvoerder reeds meer dan 300 beveiligingsconcepten heeft verwezenlijkt; als u op zoekt bent naar een betrouwbare partner die de hoogste kwaliteit aan beveiligingsinstallaties installeert; en dit alles binnen uw budget, dan bent u aan het juiste adres!

Camerabewaking

Het installeren van camerabewaking kan u het best vergelijken met het aannemen van een loyale businesspartner die u blindelings vertrouwt en NOOIT slaapt.
Ik maak de vergelijking met een loyale businesspartner voor één reden: een goed doordachte en goed geïnstalleerde camerabewaking is de businesspartner waar u het meest op vertrouwt.
Uw elektronische businesspartner houdt een oogje in het zeil in uw privé, bedrijfsproces en toegangen en dit alles met 100% accuraatheid, zoals u weet kan een camera niet liegen of heeft het nooit behoefte aan slaap.

Toegangscontrole

Vormen de toegangen van uw bedrijf grote problemen op uw bankrekening ? De meeste ondernemers of managers focussen zich op beveiliging binnenin, zoals burelen, ateliers en laadkaaien. Duizenden euro’s aan bedrijfsmaterialen gaan jaarlijks verloren door de ingangen van kmo’s en industriële bedrijven. Dit door de simpele reden dat ondernemers en managers hun eigen toegangen niet controleren. Een veelgemaakte fout.

Videofonie

Met het juiste videofonie-systeem hoeft u nooit meer te raden wie er aan de deur staat en of u ze toegang wil verlenen. Met een ingebouwde microfoon, luidspreker en HD-camera kan u doelbewust communiceren met uw bezoekers. Deze systemen zijn perfect voor kmo’s, particulieren en industrie.

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging is van cruciaal belang in onze samenleving. Het is niet voor niks dat u verplicht bent een rookmelder te plaatsen in uw woning of dat wanneer u een nieuw (bedrijfs)gebouw plaats dit op zijn brandveiligheid dient gecontroleerd te worden door de brandweer. Rookmelders redden namelijk levens. Een doordacht systeem volgens de NBN S21-100 1 norm met rookmelders, sirenes, drukknoppen kan dan ook uw bedrijf en alle werknemers en bezittingen redden.
Een rookmelder is een goede start en noodzakelijk, een brandbeveiliging is beter. Wat doet u namelijk met een rookmelder wanneer u niet op uw bedrijf of thuis bent ? Niet veel, inderdaad. Een brandbeveiliging (al dan niet gekoppeld aan een meldkamer) helpt u wanneer u niet aanwezig bent.

Trackingsystemen

Een oogje in het zeil houden op uw werknemers / geliefden of liever een oogje in het zeil houden op uw dierbare bezittingen. Het kan met een doordacht trackingsysteem. Dit kan kan gaan van auto’s, boten, schilderijen, … maar ook voor personen, ouderen, mindervaliden, atleten, ….
Iets in het oog te houden?

Meldkamer alarmsystemen

Voor een echte gemoedsrust van uw onderneming of privé dient u een alarmsysteem te hebben met meldkamer. Samen met onze partner leveren wij u 7 op 7, 24 op 24 een meldkamer-service. U moet dit vergelijken met een persoon die u ten allen tijden zal verwittigen en bijstaan wanneer er een veiligheidsprobleem is.

Meldkamer camerabewaking

Iedereen weet dat u onmogelijk ten allen tijden uw eigendommen in het oog kan houden. Samen met onze partner leveren wij u 7 op 7, 24 op 24 een meldkamer service die kan meekijken, luisteren en zelf spreken tegen een ongewenst persoon. Dit alles aangepast aan uw schema’s en exacte wensen.
Uw camerabewaking gekoppeld aan een meldkamer is ideaal voor residenties, bouwwerven, gemeenschappelijke delen, ziekenhuizen, rusthuizen, industriële toepassingen, scholen, kinderdagverblijven, … Strikt genomen elke locatie dus!