Wil u bepalen en analyseren wie er toegang krijgt tot uw gebouw?

Toegangscontrole is de manier om personen te limiteren toegang te krijgen tot bepaalde delen van of tot het hele gebouw. Om toegang te krijgen tot iets moeten personen zich identificeren. Deze identificatie kan een code,  toegangskaart of badge, of biometrie zijn. Een toegangscontrolesysteem  kan dienen voor zowel bedrijven als particulieren. Het is de ideale manier om controle te houden wie, waar en wanneer iemand binnen of buiten gaat. Om uw toegangscontrolenoden te bepalen komen wij ter plaatse om een gratis “Toegangscontrole Audit” uit te voeren.

Toegangscontrole voor particulieren

Uw woning is zo veel meer dan enkel een dak boven uw hoofd. De hoofdfocus van uw woonst zou het veiligstellen van u en uw gezin moeten zijn. Eén van de grootste –maar toch meest gemaakte –  fouten is om de sleutel te verstoppen onder de deurmat of bloempot dicht bij de deur. U zou er van versteld staan hoeveel mensen dit nog steeds doen. Inbrekers weten dit ook met alle gevolgen van dien. Laat u dit dus niet overkomen!

De voordelen van een toegangscontrole systeem voor particulieren

Verhoging van beveiliging

U kan een extra vorm van beveiliging toevoegen aan uw woning, afhankelijk van uw wensen en noden. Toegang kan verleent worden via een toegangskaart, code of zelfs vingerafdruk (biometrie). Ook is het bijna onmogelijk een toegangskaart te dupliceren, dit in tegenstelling tot sleutels die heel gemakkelijk na te maken zijn.

SMS/Email notificatie

U kan onmiddellijk een melding krijgen wanneer iemand uw woning binnengaat. U bent dus op de hoogte wie, waar en wanneer iemand zich de toegang tot uw woonst heeft verschaft. Ook is het onmogelijk uw deur te vergeten dichtdoen, of uw sleutels op de deur te laten zitten.

Om te ontdekken hoe een toegangscontrole systeem u een voordeel kan geven in uw woning, vraag dan je Gratis Toegangscontrole Audit aan.